For å komme til Morten, følg skiltingen på E18 til Kristiansand. Du vil hele tiden bli opplyst om distansen til Arendal, husk at Grimstad ligger ca 2 mil syd for Arendal. Det er ca 290 km fra Oslo til Grimstad, kjøreturen tar ca 4t, Kjetil bør greie den på 2 og en halv... Se opp for masse 70-grenser og fotobokser på veien... Det er to bomstasjoner på veien, 20kr på hver av disse.
Når du kommer til Grimstad, ta ikke av på den første avkjøringen, men den TREDJE, det er merket til Grimstad Østerhus og Teknologiparken på avkjøringen. RETT GJENNOM rundkjøringen ved Statoil stasjonen retning Grimstad Østerhus, så ned til rundkjøringen ved Teknologiparken, RETT FREM i denne retning Grimstad Østerhus, så kommer du til et kryss, der skal du ta til HØYRE retning Groos og SiA hotel.
(Hvis du tok av på første avkjøringen, eller var tidlig ute og ønsket å se Grimstad sentrum, husk at hele byen stenger på slaget klokken 15 på lørdager. Fra sentrum, kjør vestover, gjennom lyskrysset, rett frem forbi Odden Senteret (Grimstads svar på Drøbak City) og gjennom "Tunnelen". Du passerer bl.a. Meny og Helmershus Hotell, og kommer deretter til avkjøring til VENSTRE mot Groos og SiA Hotel.)

100 meter på denne veien igjen til HØYRE, dette er Rådyrveien. Nr 38 ligger som andre hus etter første vei til høyre, rett før plassen med garasjene